Autórádió kikódolás

Az autórádió ma már számos hasznos funkciót lát el. Nemcsak zenét hallgathatunk vele, hanem például okostelefonunkat is rácsatlakoztathatjuk, illetve sok esetben a készülék a gépjármű fedélzeti számítógépével is összeköttetésben áll. Az eszköz több alkalommal kérheti a kódot, ez leggyakrabban az autó áramtalanítását követően, a legelső gyújtásnál fordul elő. Az autórádió kikódolás profi szervizünknek rutinfeladat, nyugodtan ránk bízhatod a munkát!Milyen helyzetekben lehet szükség az autórádió kód megszerzésére?

  • A régi készülék helyett egy új (nem gyári) egység került beszerelésre
  • Az autó valamilyen oknál fogva hosszabb időre áram nélkül maradt
  • Akkumulátorcsere után
  • Ha elveszítetted/elfelejtetted a kódot
  • Elhagytad a kocsi gyári papírjait
  • Például gépjármű-adásvétel, örökségi eljárás miatt szükség van a számsorra (hivatalos, nyomtatott dokumentummal igazolva)

Ahelyett, hogy találomra próbálnál meg számokat beütögetni, inkább fordulj hozzánk!Autórádió kódolás – hogyan dolgozunk?

A rádió PIN kódjának visszafejtése gyorsan, egyszerűen! Amennyiben lehetséges, a készülék megbontása nélkül végezzük el a feladatot, egy szervizcsatlakozón keresztül.

Megkeressük a microchipet – ez az az egység, melyben az adatok megtalálhatók, többek között a szükséges kód is itt van. Leellenőrizzük a helyességét, majd, amennyiben mégis megbontottuk, a rádiót visszaszereljük az autóba. A kódról és az eljárásról nyomtatott dokumentumot állítunk ki az ügyfél részére, amit jó, ha a későbbiekben megőriz. Bizonyos gépjármű típusoknál az autó rádió kód kérésének kikapcsolását is meg tudjuk oldani.

Tipp: Megvan a kód, de több alkalommal is rossz számsort írtál be? Ne ijedj meg, ha a rendszer – egy bizonyos időre – letilt. Bekapcsolt állapotban várj 20-30 percet – ismét kérni fogja a kódot, amit ezúttal már helyesen adj meg!

 

Amit nem áll módunkban vállalni

Kérünk, hogy az alábbi munkákkal ne keress meg minket:

Autórádió beszerelése

Autórádió javítása

Az autóvillamosság és az autó elektronika a szakterületünk – bennünk nem fogsz csalódni!

Gyorsan, tisztán, hatékonyan dolgozunk

Nem találgatunk, hanem biztosra megyünk

A legjobb, legköltséghatékonyabb megoldásokat javasoljukAutórádió kikódolás garanciával!